**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg den 6 juli 2011

Av lillsandra - 6 juli 2011 20:28

  Ikväll blev det bad för lilltjejen eller snarare dusch eftersom ja lät hon sitta i sin matstol medans ja duschade av henne,det blev så mkt kladd efter middagen så det var lika bra och hon verkade så nöjd så :) sen myste vi resten av kvällen innan hon skulle sova,hon fick sin välling och somnade sedan i min famn,mysigt :) Sedan fortsatte hon å sov i sin säng fram tills för en kvart sen då hon vaknade å nu vill hon inte somna om,så nu sitter hon i min famn igen och verkar nöjd så,hon kanske saknar sin pappa å därför inte kan sova :) vad vet man...

 
Av lillsandra - 6 juli 2011 13:09

 Vi stannade hemma å gick en promenad i de fina vädret.Melanie somnade för en stund sen så nu passar jag på att sola nere vid piren i sörfors, vi har hela badplatsen för oss själv :)

 
Av lillsandra - 6 juli 2011 10:47

  Här ligger vi å myser. Solen skiner och det verkar bli varmt idag.imorse skjutsade vi Jörgen till tåget,så nu blir vi ensam några dagar jag å lillgumman.Men det ska nog gå bra,fast vi kommer sakna honom. Nu är det snart lunchdags för lillan och efter det ska vi väl försöka hitta på nåt,komma ut lite,fast vet inte vad vi ska göra än men nåt iaf :)

 
Ovido - Quiz & Flashcards