**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av lillsandra - 18 juli 2011 23:43

 Solnedgången förut ikväll. 

 
Av lillsandra - 18 juli 2011 21:17

Det blev ju riktigt finväder igen så när vi var tillbaka i stugan så satt Jörgen med Melanie på gräsmattan å busade ett tag å sen fick hon sin välling där ute,nu sover hon i vagnen och vi sitter ute på verandan å njuter av lite kvällssol :) Jag har till och med öppnat en cider,gott. Vi tar nog en liten promenad igenom området snart å kollar lite. Gokväll!

 
Av lillsandra - 18 juli 2011 18:24

 Vi tog en sväng på stan oxå,solen har tittat fram å det är jättefint.Nu har vi precis ätit middag,blev plankstek,gott:) Snart åker vi tillbaka till stugan. Blev inte så mkt shopping för min del,några örhängen bara. Men det duger :) 

 
Av lillsandra - 18 juli 2011 15:58

 Jaha här är en som hittat nåt kul! :D Nu passar ja på att kolla affärer..

 
Av lillsandra - 18 juli 2011 15:47

Det blev en tur till Baronen köpcenter som ligger nere vid hamnen i Kalmar. Åt lunch på donken direkt när vi kom hit så Melanie kunde få sin mat oxå sen har vi gått omkring å tittat ett bra tag och nu sitter vi å dricker kaffe på ett café,Melanie har fått mellis och nu ligger hon i vagnen och förhoppningsvis somnar snart.Hon har varit vaken hela tiden. 

 
Av lillsandra - 18 juli 2011 10:53

 Melanie tog sig en lång sovmorgon idag,kl 9 vaknade hon å ville ha sin välling. Jag har vaknat flera ggr från de att kl var 7 å kollat till om hon vaknat. Iof så vaknade hon till en sväng igårkväll och höll sig vaken ett tag så de blev lite senare. Ja idag är det regn här... Tråkigt :( känns som man har gjort allt de där man kan göra när det är skitväder.. Men de blir väl kanske en sväng till nåt köpcenter å kolla iaf :) 

 
Ovido - Quiz & Flashcards