**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg den 16 mars 2011

Av lillsandra - 16 mars 2011 22:48

Jaha då ska man försöka skriva nåt här igen då,den här veckan har det inte hänt så mkt,Jag har varit ute och gått med Melanie,både idag och i måndags blev det en sväng. Underbart att vara ute i solen :) Hoppas på att kunna få lite färg oxå så man slipper se ut som ett spöke.Apropå de,är sugen på att börja sola igen(solarium),de var bra längesen nu.Så vi får se då.

 

Och just de,Melanie har ju inte alls velat haft någon napp,enbart första månaden typ som hon kunde ha den ibland,sen har hon bara velat snutta på sina fingrar.Men helt plötsligt i måndags när vi var ute och gick så ville hon tutta på nappen,så sen i måndags har hon velat haft nappen och inte sina fingrar :) Duktig tjej! :D

 

Ikväll har hon badat,de blev en hel del plaskande,tror hon börjar tycka det blir mer och mer roligt att bada, sötungen :) Efter badet blev de soffmys å lite mat innan de var dags för henne att sova,hon somnade vid 20.30 ikväll.

Lite olika de där,igår somnade hon redan vid 19.30,men vaknade då ist kl 6 imorse.Hoppas hon sover till 7-8 imorrn iaf.Nu ska jag kika runt lite innan det blir sängen även för mig,natti natti.

 

Hörs heeej

/Sandra

 

Nya bilder...

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

Tjockmamman med sötungen(ja de var ingen dålig dubbelhaka jag lyckades få till där,haha fyfan)

 

 

 

Mormor och Melanie    

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards