**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg under juli 2010

Av lillsandra - 22 juli 2010 22:09

Var ner å kollade på lägenheten längst ner i huset,en 3:a ,väldigt fin å fräsch,skulle vara skönt med lite större utrymme även fast vi kan ju bo kvar här ett tag till oxå.Men hur det än är så kommer vi behöva flytta förmodligen inom närmsta året då vi kommer behöva större,väntar man för länge så är man rädd att det inte finns nåt ledigt sen heller.Man får lite beslutsångest hur man ska göra.Sen vet man inte heller,det kanske blir så vi köper hus framöver istället.

Ja vi ska fundera lite iaf innan vi bestämmer oss.

Var ut å åkte en sväng förut när det regnade,tänkte åka till mamma men hon var inte hemma så vi for å köpte en varsin glass på statoil ist,sen gick jag in på ica en sväng för att handla hem lite bröd å mjölk.Det behövs ju alltid de.


Sen när vi kom hem så tog jag en kvällspromenad med Sandra (grannen),det var riktigt skönt,behövdes verkligen,även fast vi inte gick så långt för det började småregna lite.Men det räckte för att jag skulle bli svettig iaf...hehe

nu ska jag ta å duscha,sen kolla på tv en sväng innan det blir sängen.

ska upp å jobba imorrn,men sen är jag ledig helgen iaf.

  

Natti natti

/Sandra


Av lillsandra - 22 juli 2010 12:24

Idag är jag ledig,riktigt skönt. Inget vidare väder men de spelar ingen roll,tycker det är lite mysigt med regn oxå,man slipper iaf att gå och vara sjöblöt av svett   får se om vi kanske ska kolla på en lägenhet idag,den ligger i samma hus som vi bor i,så det är nära och bra. sen ska vi nog åka å hämta mammas bil,Jörgen ska byta några lampor på den.Sen vet jag inte alls vad som händer.Ska väl ta å göra mig klar nu.Ha de bra,hejhej


   (Jag å kvick 2007)


  

(Jörgen uppe i hans mammas stuga i fredags)

Av lillsandra - 21 juli 2010 21:27

Idag jobbade jag 7-16,kändes lite bättre idag faktiskt.Efter jobbet så blev vi bjuden på middag hos jörgens farmor,trevligt och gott.Så då slapp man laga mat idag,skönt de.Efter vi varit där så for vi till mamma för jörgen skulle fixa några grejjer på hennes bil.Hade igentligen tänkt att jag skulle se de där nya programmet på 5:an,livet på bb eller vad det heter, eftersom vi inte har 5:an hemma.Men när väl Jörgen var klar med bilen så kände jag mig rätt trött ,så vi for hem.Imorgon är jag iaf ledig,skönt de   så vi får väl se vad vi ska hitta på imorrn.

Nu ska vi åka å hyra film,sen blir det fika nåt gott å mysa i soffan.

  


Av lillsandra - 20 juli 2010 22:21

Ja idag var första dagen på jobbet efter semestern,har jobbat 13-21.30 ,ett riktigt grispass tycker jag. Ja man ska väl inte klaga men jag tyckte fan det var jobbigt, har svettats hela dagen,fick ont i fötterna efter halva dagen och ont i svanken,ett jävla spring i trappor,in och ut ur bilen,mera trappor,hade dusch på 2 vårdtagare....å varmt som bara den...hua de verkar inte ska vara lätt att jobba när man är gravid.Jaja får se om det går lättare när man jobbat några dagar och kommit in i jobbet igen.

Jag har nyss duschat,så nu ska jag göra lite fika å titta på tv en stund med min älskling,sen blir det sängen för jag är grymt trött.

hejhej och Godnatt



Av lillsandra - 19 juli 2010 21:32

Ikväll har jag verkligen rört på mig,följde med Jörgen å roger upp på basketplan å spelade lite,jäklar vad svettigt det var.Dumt av mig igentligen för nu kommer jag säkert ha ont imorgon då jag ska jobba oxå.usch första dagen på jobbet imorrn efter semestern,det känns tungt.jaja får se hur det går. Har iaf hämtat blanketter från försäkringskassan idag,så nu är det bara att fylla i och skicka in.

Nu blire till att bara slappa resten av kvällen,kanske hyra en film å bara mysa.

Jörgen har hjälpt mig att knäppa lite magbilder ikväll,så här kommer dom...


      

  


De va dom=)

hejhej

Av lillsandra - 19 juli 2010 13:10

Sitter å dricker kaffe och glor på datorn,Jörgen å roger dricker kaffe dom med å letar bilannonser.

Idag har jag fått mitt gravidsmycke som jag beställde i torsdags kväll,kom ganska fort.Tänkte inte köpa ett sånt men ja kunde inte hålla mig,tycker det är så fint med sånt. Lägger in en bild på den jag köpte

  


Idag tänkte vi fara till stan,ska in till en mäklare å ev boka en visning. Sen ska jag till försäkringskassan och se om jag kan få hämta några ansökningsblanketter till havandeskapspenning.Tycker allt de där med försäkringskassan verkar så struligt,ja fattar ingenting.Sen måste jag ringa sjukgymnasten oxå och boka en tid,eftersom jag fått mer besvär med svanken,Bm som tyckte jag skulle ta kontakt med sjukgymnasten,så det är väl bäst man gör de då och se om man kan få någon hjälp.

Nu ska ja göra mig klar så vi kan åka.

hejhej


Av lillsandra - 18 juli 2010 23:21

   Vecka 25


Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.


Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.


  


(info från familjeliv.se)

Av lillsandra - 18 juli 2010 11:56

Ja inatt blev det sent,satt först å kollade på tv och åt choklad=) Sen for vi en sväng till garaget å mötte upp Malin å Crille där.Sen for vi med dom in till stan å kollade runt lite.

En mycke trevlig kväll=)

vet inte riktigt när vi var hemma men kanske runt 3-4 tiden inatt.

så nu har vi nästan nyss fikat. ska hoppa in i duschen nu.

hejhej




Ovido - Quiz & Flashcards