**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg under februari 2011

Av lillsandra - 23 februari 2011 09:19

-21 idag,fan oxå jag som tyckte de såg så fint ut när solen kom fram.Ja man kan alltid hoppas på att det blir mildare.

 

Igår åkte jag och Melanie ner till Sara(syrran) och hälsade på en sväng.Det blev ingen promenad men vi var där en stund.

 

Sen igår kväll fick vi besök av pappa och Enya(hunden).kul,vi drack kaffe å pratade.Melanie var lite små gnällig,men det har hon varit sista tiden på kvällarna.Efter att dom åkt var Melanie så trött att hon somnade sittandes i Jörgens famn,hehe de såg så gulligt ut.

 

Idag vet ja inte vad vi ska hitta på,hade velat gå en promenad men de är för kallt än så länge.Ska iaf ta reda på en massa disk som inte hanns med igår när vattnet var felande här.

 

Lillgumman ligger i min famn och äter nu,tror hon håller på somna,hon brukar alltid sova en stund på fm.Ja vi får se vad som händer...

 

Hejj !!

 

Bilder från igår när vi kom till syster..

      

 

En bild på Enya igår hemma hos oss :D

  

(Haha,nosen har hon kört ner i pappas sko)

Av lillsandra - 22 februari 2011 12:12

Jaha här där vi bor har det tydligen varit en vattenläcka nånstans,fick sms imorse av mittsverige vatten där det stog att vattnet var avstängt tills vidare,men här hemma verkar det ha funnits vatten hela tiden!? Men för säkerhets skull så använde jag våtservetter när jag bytte blöja på lillan förut eftersom ja tänkte att de kanske va nå fel på vattnet så ja vågade inte använda de.


Nu ska jag och Melanie snart åka ner till byn å hälsa på syster en sväng.Så får vi se om det blir en promenad eller inte,de beror på hur det känns ute,kanske är för kallt oxå,men här är det bara -9 nu.


Ja nu har Melanie ätit klart så nu ska vi klä på oss och åka.


hej hej

/Sandra


Bilder från igår när hon precis vaknat efter en liten sovstund på dagen.Gladskiten :)

 

      



  





Av lillsandra - 21 februari 2011 13:31


Bilder på lillhjärtat    

 

 

   

 

           

  

//

 

  

Av lillsandra - 20 februari 2011 23:00

Ja nu är den här helgen slut oxå,otroligt vad fort helgerna går.


Igår på dagen for vi ut å handlade lite å så.

Sen på eftermiddan/kvällen fick vi besök av Sara,Erik och Emil ,det var trevligt :) Så länge sedan man träffade dom.

Idag var det så härligt väder så de fick bli en promenad,tänkte gå en sväng här hemma först eftersom Jörgen igentligen skulle till sin pappa å fixa nåt med bilen men det blev inte så. Då for vi upp till min pappa ist och tog en promenad däruppe,söta  Enya (pappas hund)fick följa med hon oxå :) Sen drack vi lite kaffe och så innan vi for hem,blev även mat från luddes på väg hem.gott men sällan man äter skräpmat,näe vi får nog ta å skärpa oss med det.

Ja men det har varit en bra helg iaf:)


Ikväll fick lillan bada oxå,det brukar hon gilla fast ikväll var hon lite kinkig,men efteråt myste hon. Gogumman.

Hon somnade väl ungefär vid 21.30 , så nu har vi tittat lite på film och ska väl gå å lägga oss snart vi med,är ganska trött.


/Sandra



  

(Den här bilden är tagen för någon dag sen)

 

  

Den här är från tidigare idag.

 

  

Här är från ikväll efter badet.. =)

 






Av lillsandra - 19 februari 2011 13:13

Imorse när ja klev upp var det -27,4 ute.. härligt!


Vad kan man göra idag? inte vara ute iaf. trist.Synd ändå när det är så fint ute.


Melanie har sovit bra inatt,hon vaknade vid 7 -tiden imorse å då var hon pigg,då fick hon komma till våran säng,vi skrattade å busade lite och sen fick hon mat igen och efter det somnade hon,då var väl kl 9,så då fick vi vila lite till oxå,skönt de.Hon vaknade vid halv 11 igen och då klev vi upp.


Nu sitter Melanie i Jörgens knä och ser så nöjd ut :) Hon sitter å flinar:) så söt lillstumpan.


Och nu ska jag dricka upp mitt kaffe så får vi se sen vad vi ska hitta på.


Hejhej

/Sandra


(Jag har hållt på experimenterat med bilderna i photoshop,försöker lära mig)


    


  




Av lillsandra - 18 februari 2011 09:47

Idag är det fredag å det är hur skönt som helst tycker jag då det blir helg å Jörgen får vara hemma med oss i 2 dagar.Kul att kunna umgås alla tre å hitta på nåt:)


Jag har nyss duschat,lilltjejen sover men hon lär nog vakna snart skulle ja tro.Får se vad vi ska hitta på idag,tror det blir till att åka och handla en sväng iaf,kanske åker till birsta,beror på om syster skulle med eller ej.

-16 grader är det här, så ingen promenad blir det idag heller,hua när ska denna kyla ge med sig tro..? jaja,det snöar iaf inte idag,men det skulle inte förvåna mig om det börjar snöa snart heller för det har det väl gjort varje dag den här veckan.Verkar inte finnas nåt stopp på det.


Nu låter det som lillfisen håller på vaknar så bäst ja snabbar på,

Ha en bra fredag :)


/Sandra

 

Några nya bilder :

 

  Leker med bitringen sin           

 

 

 

 






Av lillsandra - 17 februari 2011 13:15

Ja som ni ser så har bloggen fått ett nytt utseende,jag har inte bestämt mig än hur jag ska ha den,så det kommer nog ändras lite till innan jag är nöjd. Så vi får se hur det blir i slutändan.


Inatt så blev de lite mindre sömn än vanligt då Melanie inte sov som hon brukar.Hon somnade igår kväll strax före 21,då brukar hon sova till 5-6 tiden ,men nu vaknade hon kl 3 inatt å ville ha mat,sen ville hon inte alls sova mer.Hon var hur pigg som helst å låg å pratade och sparkade av sig täcket hela tiden.Vanligtvis brukar hon somna direkt efter hon fått mat men inte nu,ja fick bädda ner henne om och om igen och tillslut vid halv 5 tiden somnade hon med hjälp av snuttetrasan sin.ÄNTLIGEN tänkte jag.

Ja visst,kl 6 vaknade hon igen å ville äta,hon fick mat,sen somnade hon faktiskt direkt och sov till 8,så det var skönt.Men trots de så kände jag mig inte direkt utvilad idag.Igentligen ska man gå å lägga sig samma tid som henne på kvällarna,men det gör man ju inte,då vill man va uppe å glo på tv ett tag oxå.Jag hoppas hon sover som vanligt nu ikväll/natt.


Idag är hon lite mer gnällig än vanligt,antar att de kanske beror på att de blev så konstigt med sömnen inatt.Jag ska ta å passa på att vika tvätt å plocka lite här hemma nu medans lillan sover,hon somnade nyss,få se hur länge hon sover,förut på förmiddan somnade hon till en liten stund,men bara en kvart så hon borde sova lite längre nu.


hejsvejs

/Sandra



  

Lilla söta underbara älskling.

Av lillsandra - 16 februari 2011 09:07

Jaha idag har vi varit vaken sen kl 7 då lillgumman vaknade å inte ville sova något längre,för det mesta brukar hon sova till 8-tiden iaf,men inte idag.

Så jag fikade och plockade undan lite disk medans Melanie lekte i babygymmet,sen fick hon lite mat och nu sover hon igen:)

Tror ja ska ta å göra iordning lite kaffe snart å kanske ta en bit cheesecake som finns kvar i frysen.


Idag ska vi bara vara hemma å ta det lugnt.Jag tänkte städa lite också,det behövs verkligen.Måste även ta å rensa ut massa kläder som Mellis inte kan ha längre,och det är en hel del skulle jag tro,hon växer så fort så hon hinner ju knappt använda kläderna något.Nu har hon strl 62 ,men kan ha vissa byxor i 56 fortf,men mestadels 62. Det är den storlek vi har minst kläder av oxå så tror de får bli en sväng ut till birsta någon dag å köpa lite mer åt henne.


Tråkigt att det varit så kallt å dåligt väder så man inte kan gå ut på promenad heller.Hoppas på mildare väder å sol snart :)


I fredags var mamma hit å hälsade på,vi fikade å kollade på Lets dance,så de var trevligt.

I lördags åkte jag och Jörgen till sidsjön å träffade  Malin , Crille och Novalee -- Vi tog en promenad,tänkte gå runt sjön där men det var helt oplogat så de gick inte alls att gå med vagnarna där,Men vi gick lite i området där.Sen var vi ut till birsta en snabbis för jag skulle hämta min telefon som varit på lagning,efter det åkte vi hem till dom å beställde pizza som grabbarna for å hämtade.Precis när vi skulle till å äta så blev både Melanie och Novalee gnällig,hehe typiskt..men tillslut kunde vi äta iaf:D

Ja det var en trevlig dag.

På söndagen fick jag lämna in min telefon igen eftersom den fortfarande var lika felande...irriterande.Hoppas jag får en ny telefon ist.jaja


nä nu ska jag gå å göra lite kaffe iaf.


Hejhej

/Sandra

(bjuder på lite bilder som vanligt)


  

jag och lillhjärtat.


resten är gamla bilder


    


    


  


  


  


  

Jag och älsklingen.

Ovido - Quiz & Flashcards