**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg under augusti 2010

Av lillsandra - 9 augusti 2010 16:07

ja då var det ny vecka igen,början på en lång arbetsvecka,är bara ledig fredag denna vecka :(   dryygt,men det får så lov att gå,får se fram emot att ja blir ledig längre fram istället.


Jag har jobbat hela helgen oxå,hade delad tur i lördags och heldag igår och idag.

I lördags kväll när jag slutade kom jörgen och hämtade mig,så for vi hem en sväng så ja kunde äta nåt.Efter det for vi ut igen för att kolla lite,åkte bort till smedjan å träffade på Malin och crille och Rickard och Belinda som stog där utanför med bilarna,pratade lite med dom,sen var det någon som sa nåt om bilträff ute i birsta så då for vi dit,jag å jörgen med v70in och Malin å crille med deras fina audi:) Det var faktiskt mkt folk och bilar där ute vid mediamarkt parkeringen,men polisen var ju där dom med så det var rätt lugnt.Trevligt iaf,kul att komma ut å göra nåt.Jag å malin stog å surra på som vanligt,hehe man har ju mkt att prata om när man är gravid:)

Kom hem ganska sent med tanke på att jag skulle upp å jobba,men det gick bra ändå,visst var jag rätt trött igår efter jobbet,men man måste kunna ha ett liv utanför jobbet,å inte bara behöva tänka på jobbet,men helst vill dom väl att man ska bosätta sig där,känns ju ibland som man är mer på jobbet än hemma,sjukt.


Igår kväll var vi på bio och såg Inseption,den var väl sådär,ganska snurrig film eller så var det jag som inte hängde med för jag var så trött å seg.Johnny å Sandra var med på bion oxå,mötte upp dom inne i stan efter att vi ätit middag. 

Sen när vi kom hem så blev det sängen direkt.

Gick även in i en ny vecka igår,v 28

lägger in lite info om det senare.

ska fixa nån mat nu

hej så länge


  

hmm

Av lillsandra - 6 augusti 2010 12:22

Sitter å kollar på olika barnvagnsmodeller och märken på nätet,vi måste ju ta å bestämma oss nu snart.Men de är ju skitsvårt,finns hur mycke som helst.Har varit inne lite på brio,men nu är ja osäker igen då jag kollat lite extra på den vagnen och upptäckt att det inte är de finesser som vi trodde.Men som sagt de finns ju hur många olika modeller som helst.Ja blir knäpp på det här.


jaja idag är jag ledig iaf,vet inte vad jag ska hitta på,plocka undan lite här hemma,kanske slinga håret sen oxå,sandras roger är tydligen expert på att göra slingor med slinghätta   så kanske skulle få lite hjälp där då.Vill få en annan nyans på mitt hår.


På em när Jörgen kommit hem ska vi på en visning oxå,en stuga typ bortanför oss.

Ikväll vet ja inte vad som händer.vore kul att göra nåt iaf.


typ den här hårfärgen som jag hade förra året nångång,vill jag ha igen..


  


eller typ såhär(obs mkt gammal bild 2004)

  


Hej så länge


/Sandra


Av lillsandra - 5 augusti 2010 20:06

Efter den här arbetsdagen kan jag bara säga att jag har rätt så ont i  svanken och i fötterna,känner mig helt slut. Jag slutade 17 idag och då kom Jörgen in och hämtade mig och så for vi till birsta för att byta ut hans telefon som han köpte igår,den funkade nämligen inte som den skulle eller den funkade knappt alls.Så de fick bli middag där ute oxå,på ikea .. veckans husman som var biff lindström med gräddsås,det var faktiskt gott och billigt oxå,bara 49 kr inkl dricka,bröd,sallad och kaffe   

Vi var inte där ute så länge utan åkte typ direkt efter vi ätit och bytt Jörgens telefon,hade så jäkla ont i fötterna så ja orkade inte gå runt nåt, jag har haft helt fel skor idag oxå,så ja får skylla mig själv.

Ikväll ska vi väl se nån utav twilight filmerna tror jag och imorrn är jag ledig,ska bli så skönt.

Jag lägger in lite fler magbilder från den här veckan(lite bättre kvalite än dom förra som jag tog med webcam)

V.27

 

                 


    


Av lillsandra - 4 augusti 2010 21:27

hmm idag har jag inte så mkt att skriva om.Jo....igår kväll hände en obehaglig sak,Jörgen hade farit iväg med Johnny en sväng och jag stannade hemma,gick å la mig å vilade en stund för jag hade så ont i ryggen,förmodligen somnade jag till en stund,vaknade av att jag tyckte jag hörde att det ringde på dörren men var inte säker,tänkte att jag kanske drömde.hur som helst var jag för trött för att gå och kolla ens,men då hör jag hur dörren låses upp och någon ropar hallå ute i hallen,vart ju skiträdd ja,sprang upp å där står hyresvärden som bara låst upp dörren och klampat in,dom skulle tala om att grannen hade stopp i avloppet i sitt kök och att vi inte fick spola vatten i vårt kök.men vafan så får dom ju inte göra,dom har ju ingen rätt att gå in utan tillåtelse,dom kunde ju för fan ha ringt å kollat,man börjar ju undra om det är så dom gör när man inte är hemma och öppnar dörren då dom ringer på.Jag vart så chockad och tyckte hela situationen var obehaglig så jag sa inget,men efteråt vart jag skitförbannad å känner att jag skulle ha frågat vad fan dom höll på med.Jag hade lika gärna kunnat stått i duschen eller varit naken,eller suttit på toa å bajsat,kul liksom om nån jävel bara låser upp dörren och går in då.Fyfan vad förbannad ja blir,å jörgen blev skitförbannad han med när jag berättade det för han.Dom har ju inte rätt att göra så utan tillåtelse.Ja fyfan alltså.

Näe nu ska vi ta å kolla på nån film så man får nåt annat att tänka på,

hejhej


  

Av lillsandra - 3 augusti 2010 19:31

här kommer några magbilder v.27


   

                  


Av lillsandra - 3 augusti 2010 10:45

Ja nu har vi varit till barnmorskan,fick lämna lite prover.

tog blodtryck och det var bra 115/65

Sf måttet var 26.

Hjärtljuden låg på 148

så allt var bra,följer kurvan precis som jag ska.


Nu ska vi dricka kaffe och fika lite sen ska jörgen fara och jobba.Jag får se vad jag ska hitta på,städa lite kanske eller fara ner till syrran en sväng.


uppdaterar senare med magbilder.


 hej så länge




Av lillsandra - 2 augusti 2010 17:42

Har jobbat till 17 idag oxå,men imorgon är jag äntligen ledig,fyfan va skönt.Fast det blir inte direkt någon sovmorgon för vi ska vara hos BM kl 9 imorrn bitti.Men skönt iaf med en ledig dag.Ja här sitter jag nu och har nyss smällt i mig chokladpudding,som fanns kvar sen igår kväll.fin middag,näe ska ta å göra lite mat sen när Jörgen kommer hem.Han for ner till garaget å skulle visa motorcykeln för nån som kanske ska köpa den.Får se hur det går,han vill ju sälja den så.

Nu ska jag ta å plocka ur diskmaskinen.

Kanske fixar lite nya magbilder senare.

hej så länge


  

Av lillsandra - 1 augusti 2010 20:38

Pyttipanna med stekta ägg blev det till middag idag,gott och enkelt =)

Nu har vi suttit nere på bänken här ute med Roger å sandra en stund,men nu for dom och Jörgen for till garaget å skulle ut å köra lite mc.

Jag har det verkligen bra jag,idag medans jag jobbat har Jörgen bytt motorfäste på min bil,fixat en trasig lampa i instrumentpanelen och tvättat den,så nu är den blank och fin igen=) va glad ja blir=)Han är så duktig min älskling,han är världens bästa och jag älskar honom så fruktansvärt mycket.


  


Idag går jag in i en ny vecka oxå, Vecka 27

Lägger in lite info från blimamma.se



Bebisen

Du går nu in i den tredje trimestern och din bebis är c:a 24 cm lång från huvud till rumpa och 38 cm lång totalt! Den här stora lilla varelsen väger nu omkring 1200 gram, eller 1.2 kg! Den kommer dessutom att öka ordentligt i vikt under den sista trimestern, även om den inte blir så mycket större.

 

Om din bebis föddes nu skulle den ha mer än 90% chans att överleva. Även om den är långt ifrån färdigutvecklad så skulle den ha goda chanser att klara sig med rätt vård. Du har ännu ungefär 13 veckor kvar av din graviditet och under denna tiden kommer bebisen att fortsätta växa och utvecklas. Det är avsaknad av underhudsfett och surfaktant i lungorna som gör att bebisen behöver ligga i kuvös för att hålla kroppstemperaturen uppe och få hjälp att andas med respirator, men även andra organ som hjärna, lever och immunsystem är underutvecklade och kan ställ till komplikationer vid för tidid födsel.

Du

Livmodern har nu vuxit så mycket att dess översta del befinner sig 7 cm ovanför naveln. Det är viktigt att du tar god hand om dina tänder. Gravida utvecklar lätt plack, och om du redan har plack kommer problemen sannolikt att förvärras om du inte sköter om dina tänder. Borsta ordentligt och använd lämplig munskölj för att minska risken att drabbas.






Ovido - Quiz & Flashcards