**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg den 5 juni 2011

Av lillsandra - 5 juni 2011 20:52

Då har man precis satt sig ner i soffan eller lagt sig ner rättare sagt.Blev pizza till middag idag,gott :) Förut idag var vi ut på en liten promenad med lillgumman oxå,mysigt..

Synd att Jörgen var tvungen att fara å jobba en sväng idag så de gick ju bort nästan 2 timmar där.

Melanie har varit på riktigt superbra humör hela dagen och ikväll så gick det faktiskt ganska bra att lägga henne...mkt bättre än dom senaste kvällarna som har varit riktigt jobbiga.. men nu ikväll så var det bara lite smågnäll och sen gick det över och hon somnade själv i sin säng efter en liten stund bara :D Duktig tjej och det tackar jag för som har köpt hem en fet godispåse som det ska ätas av här snart och kall cola.En riktigt nyttig helg dehär må ja säga,men fan ja orkar inte bry mig :P När jag slutat amma helt å hållet då blir det skärpning på riktigt ;)

 

Gokväll

/Sandra

 

    

 

 

 

 

Av lillsandra - 5 juni 2011 11:16

Grattis till min pappa som fyller år idag! :)

 

Igår var vi ute å åkte lite,var in till hamnen för att kolla på bilutställn,men det blev så vi bara stog på parkeringen ovanför å kollade,Melanie hade precis somnat i bilen så vi ville inte rycka upp henne då,dessutom blåste de ganska mkt där nere.

Ja hon fortsatte å sov ända tills vi var nästan hemma igen...

Blev tacos till middag å sen ville Jörgen vi skulle åka ner på byn å  ta en glass,så blev de :)


Sen på kvällen blev det en sväng ner på cruisingen för mig,åkte ner å gick med Linda och Agge,där gick vi bara omkring å kollade,helt nyktra :D Men det var kul,skönt att komma iväg på nåt.

Jörgen var hemma med Melanie,han hade väl haft det lite jobbigt där ett tag med att få henne å sova,hon var precis likadan som i fredags kväll när hon inte ville sova,men hon hade somnat till slut och hon sov till 6.30 imorse.

Nu på morgonen har Jörgen varit uppe med henne, hon somnade vid 9.30 och nu sover hon fortfarande,likaså han :)

Å jag ska ta nåt å fika nu så får vi se va de blir sen..

 

Hejhej

 

/Sandra

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards