**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg den 30 juni 2011

Av lillsandra - 30 juni 2011 22:04

Tjabba..

Dagen började bra,ja fick sovmorgon å Jörgen klev upp med Melanie. Sen efter jag klivit upp så segade vi mest på innan vi bestämde vad vi skulle göra och äntligen tog oss ut i finvädret,då blev det en sväng ner till piren i sörfors,då låg vi där å solade medans Melanie sov sin eftermiddags stund i vagnen. Underbart vilken värme,dessvärre ska den väl försvinna nu snart om man ska tro på prognoserna så ska det vara skitväder imorrn å på lördag :S Ja vi får väl se då,känns inte som man har fått så mkt soltid ändå,man har mest hållt sig i skuggan med lillan.

Sen på kvällen så bjöd pappa med oss ut på spikarna till hamnstugan för att äta,det var mysigt och gott :) Tyvärr så fick man vänta ganska länge på maten där,men annars var det bra

.

Vi gav Melanie sin välling där å bytte till pyjamas innan vi for hem,så hon kunde somna i bilen,vilket hon gjorde oxå,fast hon vaknade innan vi kommit hem.Men det gick väldigt bra att lägga henne i sängen sen iaf,somnade efter en liten stund.Så nu vet ja inte vad vi ska göra,Jörgen spelar nå spel på datorn å jag är sugen på att se nån film.Ja,får väl se om man orkar se nån innan det blir för sent,blir lätt så man fastnar framför datorn eller iphonen :)

 

Hare bra!

/Sandra

 

Några bilder från idag och några från häromdagen då vi var på norra,tagit med mobilen..

 Fint i sörfors :)

 

  Jag..

  Melanie,Hamnstugan på uteservering

 

  Glad tjej när vi var på Norra berget häromdagen..

 

 

  Fin häst på Norra..

  Melanie tittar på hästen :)

 

Av lillsandra - 30 juni 2011 20:59

 ikväll blev vi bjuden på mat ute på hamnstugan av pappa :) På väg hem nu med en trött tjej i bilen.

 
Ovido - Quiz & Flashcards