**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg under september 2010

Av lillsandra - 11 september 2010 11:30

Nu skriver jag bara här en snabbis,för vi ska göra oss klar å fara in mot stan strax.Har en del saker vi måste ut å kolla på=)


Igår kväll var vi bara hemma å myste i soffan,kollade på pirates of the caribbean som gick på 4:an.Längesen man såg dom filmerna,riktigt bra är dom ju oxå=)

Hade ju köpt hem en massa godis,men ja kunde inte äta så mkt eftersom jag fortfarande hade ont i magen. Men idag känns det bra i magen igen,skönt att det onda är borta.

Nu har det börjat klarna upp ute ser ja,imorse var det bara en massa dimma.

jaja.. ska ta å göra mig klar nu så vi kan åka...


hej så länge

/Sandra


  

Av lillsandra - 10 september 2010 15:30

ja det blev så jag fick åka upp på sjukhuset för en koll efter att jag pratat med en barnmorska som tyckte jag skulle komma in på förlossningen så dom kunde göra en kontroll.

Så jag fick ligga där med en sån där ctg apparat ett tag,men tack å lov så verkar bebisen må bra iaf,allt såg bra ut på ctg kurvan.Så det var ju en lättnad iaf.Man var ju lite orolig för t.ex havandeskapsförgiftning som man kan få magsmärtor och svimningskänslor av.Fick träffa en läkare oxå som trodde de kunde vara nån typ av virusinfektion i magen eller magkatarr.Bara att avvakta å hoppas det försvinner,känns iaf betydligt bättre nu,det ömmar bara lite.Om smärtan skulle bli värre så var det bara att komma in igen,de känns tryggt iaf.


På vägen hem stannade ja till på ica å köpte dricka,godis å chips... så ikväll blir det Fredagsmyyys=) bara slappa i soffan å äta massa gott=)


Ha en bra Fredag!

/Sandra



Av lillsandra - 10 september 2010 11:21

ja det har varit en jobbig natt,vaknade vid 2 tiden av att jag hade ont i magen,å de blev bara värre så när kl var 3 gick jag upp å spydde för ja vart så illamående,sen höll ja på svimma nästan,fick lägga mig igen...sådär höll de på och jag fick gå upp 5 ggr,för de gjorde så ont när jag låg ner.smärtan satt väldigt långt upp i magen,typ som magknip.Ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte jag skulle avvakta(dom sa att det kunde vara magkatarr eller gallan)När kl var efter 7 imorse kunde jag somna en stund,sen klev jag upp kl 10 å tog kontakt med en barnmorska,så ev ska jag åka in på en koll idag,vi får se hur det blir.Men hur det än är så blir man ju orolig för bebisen.Nu är jag mycket piggare men har fortfarande lite ont,fast det är mer dovt nu.

Jag ska lägga mig på soffan en stund nu å försöka vila lite.


Hörs senare

/Sandra


Av lillsandra - 9 september 2010 11:02

Igår när Jörgen kom hem från jobbet så for vi direkt å kolla på ett hus som ligger bortanför oss en bit.Det var väldigt fint å fräscht,men ändå kändes de inte riktigt bra.Man ska ju känna att man kan trivas där oxå.Men nu har vi iaf varit å kollat på de.Det dyker nog upp mer intressanta så småningom.


Sen när vi kom hem så gjorde ja spaghetti å köttfärssås till middag,var skitlängesen vi åt de,så de var på tiden:) det blev lite över så de tänkte ja äta till lunch idag.


Vi var å hyrde film igår kväll oxå,den var inge vidare direkt..en sjuk film var det."out of the blue" tro ja den hette,ganska tragisk med tanke på att den var baserad på en verklig händelse.


ja nu ska jag ta å plocka undan lite här,sen duscha och sen fara ner på matfors med filmen och in på ica en sväng.


Ha en bra dag

/Sandra

Av lillsandra - 8 september 2010 13:52

Ja just nu pågår ny asfaltering av vägen här utanför=) Underbart=)


Lite action i lucksta...haha

     

     

(ja ni ser va fint det blir med ny väg) Visst märks det att jag har väldigt mycket att göra på dagarna?? haha näe men lite kul är det att kolla när det händer nåt här.

Nu har jag nyss ätit lunch,idag blev det lax m potatismos å broccoli..

jag har t.o.m tagit kort på min mat..


  


Nä nu har jag inte tid med det här längre,måste ta å göra nån nytta.Jag ska ta å städa lite och sen boka en tvätttid.


Hörs,hejhej

/Sandra


Av lillsandra - 7 september 2010 23:14

mm idag åt vi våfflor med sylt å grädde till middag....gott gott=)

drygt bara att handvispa grädden... måste köpa en elvisp,hade en men den försvann nångång vid en flytt.

  


sen var pappa hit å hälsade på å fikade=) kul eftersom det var länge sen han va hit sist.

Sen var vi ner till garaget en sväng å grejade lite,ja gjorde rent lite i motorutrymmet på min bil å Jörgen höll på med sin bil.

  


å alldeles nyss var Roger här å drack kaffe,han gick precis så nu sitter vi bara å slöar i soffan.

Tror jag ska ta å göra mig en macka å se om det finns nåt att se på tvn innan man ska lägga sig.


Natti natti

/Sandra


Av lillsandra - 7 september 2010 17:17

Här kommer några magbilder från den här veckan:

 

    

 


  


  


    

Av lillsandra - 7 september 2010 12:08

Idag var jag uppe tidigt,som vanligt brukar jag ha svårt att somna om efter Jörgen farit på jobbet,då jag varit tvungen att gå på toa å kissa å när jag väl lagt mig så känner jag mig rätt pigg.Så imorse åt jag frukost vid 7.30 sen kollade jag på ett avsnitt av sjukhuset,efter det gick jag å la mig å sov,vaknade vid 10.30 å klev upp då.

När jag kollade ut mot balkongen så såg det ganska mysko ut,det låg som en dimma över sjön,så tänkte jag skulle ta kort,men när jag väl fick fram kameran så var dimman typ borta,men sjön var ändå fin,alldeles stilla...

Ja ni ser ju själva:


  


Och ute på vägen håller dom på asfalterar om hela vägen från matfors till sörfors,och dom har gjort nästan hela vägen för snart är dom utanför här,Blir ju skitbra med en nyasfalterad väg ,för den var ju verkligen risig,hål och ojämnheter överallt. 

Nä nu måste jag äta upp min lunch innan den kallnar,stekte på lite pyttipanna med ägg=)

sen vet jag inte vad jag ska göra men jag funderar på att ta en promenad i det fina vädret.

Ska lägga in lite magbilder senare oxå.


Ha det bra

/Sandra

Ovido - Quiz & Flashcards