**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg den 27 maj 2011

Av lillsandra - 27 maj 2011 09:13

Hela natten har Melanie varit jättetäppt i näsan,har aldrig hört henne sådär täppt som hon var sent igårkväll/natt,hon vaknade 2ggr innan vi gått å lagt oss igårkväll,så hon fick droppar och det blev bättre för en liten stund,men sen har hon legat å vride å vänt å gnytt hela natten,lillstackarn.Imorse när vi klev upp hade hon även lite feber,och gud så snorig å täppt hon är,tycker så synd om henne,men trots det så har hon varit ganska glad å pigg här på morgonen,nu har hon nyss somnat till en stund.

Det var väl förmodligen därför hon åt så dåligt igår på em för att hon höll på bli sjuk..

 

Nä så idag blir det till att hålla oss hemma bara och jag hoppas hon slipper bli sämre än vad hon är nu,huga inte alls kul.

 

Min utväxtfärgning blev väl helt okej ändå,fast jag la i en som tar bort gula pigment efter första färgningen,och den fungerar skitbra,bara man tvättar ur den snabbt inom 20 min annars riskerar man att bli blå/lila i huvet..:P Men det kan bli ganska vitt av den oxå,fast det försvinner ju efter ett tag. Men nu blev det väl hyffsat fast på dom ställen där håret redan var så pass ljust så blev det ganska vitt. jaja så blev det sist med men de försvann ju sedan.

såhär ser det ut i botten nu...

 

 

Nu ska ja dricka kaffe å ta det lugnt innan lillhjärtat vaknar..

 

 

  

Lillgumman    

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards