**Lillsandra** - stolt mamma till lilla Melanie

Alla inlägg den 28 maj 2011

Av lillsandra - 28 maj 2011 23:05

Melanie sov en rejäl sväng på eftermiddan förut och när hon vaknade så verkade hon väldigt pigg å glad så vi tog å gjorde oss iordning och packade med oss lite saker och for till Lunde å firade Jörgens pappa som fyllde år tidigare i veckan,där åt vi god mat å hade det trevligt,Det gick väldigt bra med lillgumman oxå,så skönt att se henne piggare igen,trots att hon är fortfarande väldigt snorig å täppt rätt som det är. Jörgens pappa hade köpt en stol åt henne som hon kan använda varje gång vi är där,jättebra :) Och den var jättefin.

Vi kom väl hem vid 20 tiden igen och då var Melanie väldigt trött,så hon somnade nästan på en gång. Fast hon vaknade för ett tag sen å ville ha mat igen så nu har hon nyss somnat om,får se hur länge hon sover nudå,inte lätt å vara täppt i näsan heller å försöka sova..lillstackarn.Jaja men hon verkar ju vara på bättringsvägen iaf.

Har klippt ihop lite bilder ifrån kvällen.. så här kommer dom...

 

 

      

 

Nu blir det soffmys resten av kvällen,kanske en film å lite gotta :)

Godkväll!

/Sandra

Av lillsandra - 28 maj 2011 12:01

Sovmorgon blev det idag,Melanie sov ända till 8.40 :) Fast hon vaknade 2 ggr inatt oxå pga hon var så täppt i näsan. Idag är hon mycket piggare iaf och har ingen feber än så länge,bara snorig. Hoppas det inte blir värre igen bara.Igår var det jobbigt då hon inte alls var nå pigg på em. Hon sov och gnällde om vartannat hela dagen igår,lillstackarn.

Inte ville hon äta heller utan det enda som gick var att amma henne och att ge henne vatten ur flaskan.


Men det är så kul att se att hon är piggare idag igen :) Nu har hon nyss sovit en liten stund och jag tänkte snart prova å se om hon kanske vill ha lite gröt.

Senare idag är det tänkt att vi ska iväg å fira Jörgens pappa/Melanies farfar för han har fyllt år,så jag hoppas Melanie är hyffsat pigg så vi kan följa med,ja vi får se hur dagen blir.

Nu ska jag ta å mysa med lillhjärtat här ..

Ha en bra dag!

/Sandra

 

  

 

Ovido - Quiz & Flashcards